wWw.dObRidOlli-FoRuM.Tk & ShQiPeT4EveR FoRuM

wWw.dObRidOlli-FoRuM.Tk & ShQiPeT4EveR FoRuM
 
ForumCalendarGalleryPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi
identifikimi
Identifikimi:
Fjalëkalimi:
Më Identifiko Automatikisht: 
:: Harrova fjalkalimin
Navigacion
 Portali
 Indeksi
 Lista e Anëtarëve
 Profili
 Pytësori
 Kërko
Tema Fundit
» Te gjejme origjinen tone
Mon Jan 30, 2012 4:55 pm nga mikele

» Gazeta Express
Wed Dec 08, 2010 10:38 pm nga otr

» Horoskopi
Wed Dec 08, 2010 10:37 pm nga otr

» BotaSot - E përditshme Informative Kosovare.
Wed Dec 08, 2010 10:37 pm nga otr

» Kosova Sot
Wed Dec 08, 2010 10:36 pm nga otr

» Top Channel TV
Wed Dec 08, 2010 10:36 pm nga otr

» LESNA
Wed Dec 08, 2010 10:35 pm nga otr

» Horoskopi Ditor
Wed Dec 08, 2010 10:34 pm nga otr

» InfoPress
Wed Dec 08, 2010 10:33 pm nga otr

Kërko
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
NjE iNfO tE shKuRt ! ! !
мιя ѕє νιηι ηє ωωω.∂σвяι∂σℓℓι-ƒσяυм.тк & ѕнqιρєтЧєνєя ƒσяυм / ∂ιcкα qє ѕмυη∂єηι тα кυρтσηι мυη∂єт тє кσηтαктσηι ρєямєѕ є-мαιℓ: ∂σвяι∂σℓℓι@нσтмαιℓ.cσм & вσѕѕι_ף2@нσтмαιℓ.cσм ∂нє ѕαℓι@∂ємιяι.cσм / ѕтαƒι ι ƒσяυмιт נυ υяση кαℓιм ѕα мë тë мιя . . . ! ! ! :∂ . . .
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
Statistikat
Forumi ka 103 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri xhezmi_hysenaj@yahoo.com

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 449 artikuj v 404 temat
Kush është në linjë
2 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 2 vizitorë

Asnjë

Rekord i përdoruesve në linjë ishte 22 më Sun Jan 26, 2014 2:56 pm

Share | 
 

 Si te marrim vlera nga tastiera ne PHP

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
KinG.M.H.S.

avatar

Numri i postimeve : 59
Join date : 21/09/2010

MesazhTitulli: Si te marrim vlera nga tastiera ne PHP    Wed Sep 22, 2010 12:11 am

Shembull :::
Nese duam qe fusim vlera nepermjet tastieres ne nje skript PHP , se pari do te krijojm nje file te ruajtur me cfardo emri me extensionin .php, psh : index.php, ne brendesi te fajllit index.php do te shruajm :

Kodi:
< "html">
< "body">
< "form action="welcome.php" method="post"">
Name: < "input type="text" name="fname" "/>
Age: < "input type="text" name="age" "/>
< "input type="submit" "/>
< "/form">
< "/body">
< "/html">


Pasi te kemi krijuar kete fajll ateher do te kerkojme per te krijuar nje fajlle i cili do te ja shtyp vlerat qe i kemi dhene , dmth krijojm nje fajll te ri dhe e ruajm me ermin : welcome.php , ne brendesi te fajllit welcome.php shkruajm :

Welcome < ?php echo $_POST["fname"]; ?>!
You are < ?php echo $_POST["age"]; ?> years old.

Ne fajllin welcome.php shtypen te dhenat qe i kemi dhene nepermjet tastieres ne fajllin index.php…
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
 
Si te marrim vlera nga tastiera ne PHP
Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
wWw.dObRidOlli-FoRuM.Tk & ShQiPeT4EveR FoRuM :: Programim :: PHP // ASP // JSP-
Kërce tek: